25 تجربه کیکپزی از نی نی سایت: کیک امتحان شده!

در این پست، 25 تجربه و نکته مهم از مامانهای با سلیقه نی نی سایت در مورد پخت کیک رو براتون جمع آوری کردیم. این نکات بهتون کمک میکنه تا کیکی خوشمزه و بی نقص درست کنید.
این تجربیات شامل مواردی مثل انتخاب مواد اولیه، تکنیکهای هم زدن، دمای مناسب فر و تزئین کیک میشه.
- ✳️1. برای پف بیشتر کیک، حتما تخم مرغ ها رو قبل از بهرهگیری از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسن.
- ✳️2. آرد رو حتما سه بار الک کنید تا بافت کیک سبک و لطیف بشه.
- ✳️3. برای جلوگیری از ته گرفتن کیک، از کاغذ روغنی کف قالب استفاده کنید.
- ✳️4. دمای فر رو حتما قبل از گذاشتن کیک چک کنید و به دمای مناسب برسونید.
- ✳️5. از پیمانه های استاندارد برای اندازه گیری مواد اولیه استفاده کنید.
- ✳️6. برای کیک شکلاتی، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید تا رنگ و طعم بهتری داشته باشه.
- ✳️7. اگه کیکتون خیلی خشک میشه، مقدار روغن رو کمی بیشتر کنید.
- ✳️8. برای کیک های میوه ای، میوه ها رو قبل از اضافه کردن به آرد، کمی آغشته به آرد کنید تا ته نشین نشن.
- ✳️9. وقتی کیک پخت، قبل از درآوردن از فر، چند دقیقه داخل فر خاموش نگه دارید.
- ✳️10. برای خامه کشی بهتر، اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه.
- ✳️11. از خامه قنادی با کیفیت برای خامه کشی استفاده کنید.
- ✳️12. اگه خامه شل بود، کمی پودر قند بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- ✳️15. اگه کیکتون گنبدی میشه، دمای فر رو کمی پایین بیارید.
- ✳️16. قبل از اضافه کردن مواد خشک به مواد تر، حتما مواد خشک رو با هم مخلوط کنید.
- ✳️17. برای کیک اسفنجی، زرده و سفیده تخم مرغ رو جداگانه هم بزنید.
- ✳️18. برای کیک های شیفون، بعد از پخت، کیک رو برعکس بذارید تا خنک بشه و پفش نخوابه.
- ✳️19. برای اینکه کیک به قالب نچسبه، قالب رو قبل از گذاشتن کاغذ روغنی، چرب کنید.
- ✳️20. از روغن مایع بدون بو برای پخت کیک استفاده کنید.
- ✳️21. اگه کیکتون ترک میخوره، دمای فر رو خیلی زیاد نکنید.
- ✳️22. برای خوش طعم تر شدن کیک، می تونید از کمی اسانس استفاده کنید.
- ✳️23. اگه کیکتون خمیر میشه، مقدار مایعات رو کم کنید.
- ✳️24. برای نگهداری کیک، اون رو در ظرف دربسته و در یخچال قرار بدید.
- ✳️25. برای داشتن کیک خوشمزه و موفق، با عشق و حوصله کیک رو بپزید!
منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد پخت کیک هستیم!
با آرزوی بهترینها برای شما!
25 تجربه کیک پزی از نی نی سایت (خلاصه)
کیک اسفنجی: رمز و راز پف عالی
خانم ها میگن تخم مرغ ها رو خوب بزنید، اونقدر که حجمش چند برابر شه و رنگش روشن شه. این مرحله خیلی مهمه!بعضی ها میگن آرد رو حتما سه بار الک کنید تا کیک تون سبک بشه. یه عده هم تاکید دارن که فر رو از قبل گرم کنید، با دمای مناسب. دمای زیاد باعث میشه کیک بسوزه. خیلی ها اشاره کردن به اینکه بعد از اضافه کردن آرد، خیلی آروم و دورانی مواد رو مخلوط کنید تا پف تخم مرغ نخوابه. یه سری ها هم میگن که برای پف بیشتر، یه قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو به مواد کیک اضافه کنید. نوشتن که قالب رو خوب چرب کنید و آرد پاشی کنید تا کیک بهش نچسبه. بعضی ها تجربه داشتن که اگه ته قالب کاغذ روغنی بذارید، دیگه خیالتون راحته.
کیک شکلاتی: طعم بی نظیر و بافت لطیف
خیلی ها میگن برای خوش طعم تر شدن کیک شکلاتی، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید. بعضی ها پیشنهاد میدن به جای آب، از شیر یا قهوه برای مرطوب کردن کیک استفاده کنید. یه عده هم میگن که برای بافت لطیف تر، یه مقدار روغن مایع به مواد کیک اضافه کنید. خیلی ها تاکید دارن که شکلات رو با روش بن ماری آب کنید تا نسوزه. یه سری ها هم میگن که برای طعم قوی تر شکلات، یه مقدار اسانس شکلات به مواد کیک اضافه کنید. نوشتن که بعد از پخت، بذارید کیک خنک شه بعد برش بزنید تا خرد نشه. بعضی ها تجربه داشتن که برای تزیین، از گاناش یا خامه شکلاتی استفاده کنید.
نکات کلی و مهم در کیک پزی
خانم ها میگن حتما مواد اولیه کیک رو قبل از شروع کار اندازه گیری کنید تا همه چی آماده باشه.بعضی ها میگن قبل از اینکه کیک رو از فر دربیارید، با یه خلال دندون تست کنید ببینید پخته یا نه.یه عده هم میگن که اگه روی کیک خیلی زود داره می سوزه، یه فویل آلومینیومی روش بذارید.خیلی ها تاکید دارن که بعد از پخت، بذارید کیک یه کم خنک شه بعد از قالب دربیارید.یه سری ها هم میگن که برای نگهداری کیک، اون رو توی ظرف در بسته بذارید تا خشک نشه.نوشتن که از پیمانه های استاندارد برای اندازه گیری مواد استفاده کنید.
بعضی ها تجربه داشتن که اگه دمای فر خیلی بالا باشه، کیک وسطش خام میمونه.
خیلی از کاربرا گفتن که حتما به دستور پخت کیک توجه کنید و مراحل رو دقیق انجام بدید.خیلی ها گفتن اگه کیک تون خرد میشه یه کم بهش آرد ذرت بزنید.بعضی از کاربرا گفتن برای اینکه کیک معطر بشه میتونین از وانیل یا پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید.





